- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2007.12.06. 21:17

Alapvető viselkedési normák

Nem is tudom, hogy a karácsonyban mit utálok jobban:

- a rádióból, tévéből, utcáról, kirakatokból ömlő, nyilvánvalóan kommerciális hátterű nyáltömeget;
vagy
- a december magasságában a mailboxomba (iwiwes accountomba) ömlő, hasonlóan szentimentális, csöpögő, szükségtelen és terhes boldogkarácsonyt kívánó tréfás üzeneteket.

Persze, kellemes, ha az ember jókívánságokat kap olyanoktól, akik egyébként ritkán jelennek meg az életemben, de valahogy kevésbé tűnnek hitelesnek azok az üzenetek, mailok, amelyek jól láthatóan úgy indultak útjukra, hogy a feladó a komplett címlistáját válogatás nélkül másolta be a címzett mezőbe.

Mellesleg a hétköznapokon is gyűlölöm, és agresszívan irtom az olyan továbbküldős sz*rokat, amiben pps-ek vannak örök barátságról, boldogságról, aranyos cicusokról, nagy mellű nőkről csupasz puncival, vagy krómozott Mercedesről - de valahogy karácsony környékén ez nagyságrendekkel fokozottabban jelentkezik.

Úgy érzem, az ilyen levelek továbbküldői két csoportba tartoznak:

- agresszív tuskók, akik az arcomba tolják a hülyeségüket (ami mellesleg nulla egyéniséget hordoz magában, hiszen a feladó is a 124. a címzettek sorában!), anélkül, hogy ezt kértem volna. Semmivel sem jobb, mint amikor valaki csellel (de régen láttalak, igyunk valamit!) MLM-be / befektetésbe / szektába próbál berángatni, és közben igyekszik elhitetni velem, hogy ez nekem jó (majd a végén én fizetem a sört). Nem vagyok rá kíváncsi, nem érdekel, tartsa távol tőlem a baromságait, sőt, most már saját magát is !

- buta tuskók, akiket csak az menthet ki a fenti kategóriából, hogy egyszerűen túlságosan is egységsugarúak ahhoz, hogy felismerjék: hülyeség, amit tesznek.

Szóval hölgyek, urak, lánclevelet továbbküldeni nem illő dolog, mert:

1. A címzett nem kérte (ha mégis, persze storno)
2. Foglalja a helyet a gépemen, ha máshol nem, a törölt elemek között
3. A lényegi információ elvész a leveleim között a sok butaságtól
4. Ha ilyenre vagyok kíváncsi, megyek a keptelenseg.hu-ra, vagy túrok a Guglin.
5. Semmivel sem kultúráltabb dolog, mint nagy tömegben a körülötted állók cipőjére vizelni, vagy a frissen kitermelt spermát más szőrmebundájába dörgölni a villamoson.

Tehát ne, ismétlem, ne küldjetek télapót, krampuszt, szerencsemalacot, de még Trabantot se !

Kösz.

A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr47254922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti 2007.12.09. 17:03:54

Teljes mértékben egyet értek veled karácsony ügyben. De a "többségnek" ez az évvégi felhajtás örömet okoz, franc tudja miért. Nekik boldog karácsonyt, nekünk pedig TRABANTOKBAN gazdag éveket....
süti beállítások módosítása