- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2006.06.28. 21:16

Azbesztmegb*ssza...

(A bejegyzés eredetileg a http://www.prokee.hu/blog címen született, 2007. 08.23-án átmásolva a blog.hu-ra)

Azt hittem, ilyen csak a funpics-on, a legalja-n, meg a gumicsizma-n van...

Távfűtésfelújítást munkákba kezdtek itt a ház körül. Az önkormányzat "kitenderezte" a munkát valami hypercégnek, azok meg elkezdtek dolgozni. Érdemes tudni, hogy a ház előtt van nagyjából 8 parkoló, a házban 7-8 autó. Persze van itt egy óvoda is, meg időnként valami vallási meetingre érkeznek szépen felöltözött emberek. Ja, meg vannak még a vidéki melósok autói, azok is igen gyakran parkolnak itt, hiszen a környéken dolgoznak, a munkásszállás előtt meg nincs parkoló. Ettől aztán igen vidám állapotok uralkodnak időnként "megállásügyileg".

Erre jött ez az überfasza cég, és leraktak egy konténert, másfél helyet elfoglalva, tegnap este meg két büdös nagy vaslapot, amivel majd egyszerle lesz takarva az árok, ez megint mínusz egy hely.

Ma viszont feltették a koronát, ui. ez történt:




Nemtom, mennyire kivehető, de erősen behatárolták az autó mozgásterét... Ráadául eredetileg nem itt állt, hanem a lánckorlát mellett, és hazaérkeztemkor vettem észre, hogy ferdén kitolták (ha nem húzták!) az autót egy méternyit.

Talán nem kell mondanom, hogy napok óta ugyanott áll, egy k*rva cetli, szórólap nem volt kirakva, hogy "kisköcsög, útba van a géped vazze!".

Jót balhéztam az emberekkel, felhívtam a művezetőt is, abszolút felháborodtak még a feltételezésen is, hogy ők nyúltak az autóhoz. Aztán végül csak-csak előkerült egy melós, aki bevallotta, hogy ő volt...

Ráadás: nagyjából fél nyolctól háromnegyed kilencig csöveket pakoltak, illetve pontosabban hajigáltak. Hát, elég tréfás volt, nem vagyok egy ijedős csávó, de minden egyes csőnél ugrottam vagy 10 centit, olyan hangja volt.

(Itt egy 4.5M video, aki röhög a dolgon, élje át az élményt !!!

Asszem nekem cégem lenne, én is ilyen k*rva toleráns lennék...

A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr100147233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kujon 2008.04.28. 19:06:31

üdv proki.
Azért én röhögtem; viszont voltam is már hasonló helyzetekben (lerohadás, kocsi körbeparkolása mások által), akkor ez így korrekt, ugye? :D
Egyébként egy Trabi sztem simán átmegy ennyi terepen, legfeljebb arrábdob az ember 1-2 kiálló aszfaltdarabot.Legalábbis így képről nézve.Ja és első! :D
süti beállítások módosítása