- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2006.05.04. 18:55

Intelligens továbbküldőgépek...

(A bejegyzés eredetileg a http://www.prokee.hu/blog címen született, 2007. 08. 30-án átmásolva a blog.hu-ra)

Az utóbbi néhány évben sikerült az ismerőseim többségét leszoktatni arról, hogy lánclevelekkel bombázzanak. Néha-néha beesik még pár, de csúnyán szoktam reagálni az ilyesmire, így kétszer ritkán kapok egy embertől ilyesmit :)

Most viszont itt az új médium, lehet privát üzenetben is b*sztatni az embert az IWIW-en...

Kedves Felhasználó!

Ezúton szeretnénk segítségedet kérni az további fejlesztése érdekében.
Nyilván te is észrevetted már, hogy az utóbbi idõszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve sok funkció nem elérhetõ.
Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen a rendszerben. Ezek sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is szûkös erõforrásainkat.
Hogy kiszûrjük ezeket a felhasználókat, a TE segítségedre is szûkségünk van!
Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes ismerõsödnek.
Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív felhasználó vagy.
Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet után egy Új meghívóval jutalmazzuk.

Segítségedet elõre is köszönjük.
Mi továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az minél több örömöt szerezzen minden felhasználónak.

Köszönettel,

Simó György vezérigazgató
T-Online Magyarország Zrt.
http://t-online.hu/iwiwinfo/


Nakérem...

1. A rendszer túlterhelt, ezért az üzemeltető hosszas megfontolás után küld egy, a rendszert potenciálisan csapágyasra hajtó "küggyedtovább" levelet.
2. Simó György vezérigazgató nem tud helyesen írni, és nem is nézeti át egyetlen kollégával sem (küld tovább)
3. Az egyébként rendelkezésre álló egyéb megoldások (iwiw blog, gépház, főoldal, stb...) természetesen a lehető legmegterhelőbb megoldást választják a t. userek tájékoztatására
4. Az egész iwiw informatikán nincs egy ember, aki az adatbázisból ki tudja olvasni az egyébként minden userről eltárolt Utolsó bejelentkezés című adatot...
5. Az iwiw valóban erősen túl van hajtva, és természetesen nem az intelligens lánclevélküldők miatt, hanem az esetleg több éve a környéken sem járt inaktívak miatt...

Nagy az Isten állatkertje...

A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr70153274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása