- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2006.03.25. 20:15

Tavaszi Idénynyitó Találkozó

(A bejegyzés eredetileg a http://www.prokee.hu/blog címen született, 2007. 08.24-én átmásolva a blog.hu-ra)

Holnap meg találkozó...
Ha jól számolom, van még nagyjából 14 óra, beleértve az alvásra, és odahaladásra számított időt... Lassan összeállnak a programok is, és asszem lassan aktuális az oklevelek kinyomtatása is :)))

Ahogy nézem, éppen esik valami esőféle, ami nem meglepő - emlékeim szerint nem volt még tavaszi vagy őszi találkozónk rossz idő nélkül. Persze még nyári is alig...

Külön kihívás lesz a Motorosfutár hangosítását éleszteni. Nem első alkalommal kell megbirkóznom azzal a bizonyos közhelyes ördöggel, amely a teknyikában bújkál, de amennyiben a nevezett patás létezik, az minden bizonnyal ebben a berendezésben lakozik.
Viszont minden más, modern, hyperfejlett technológiát felsorakoztató hardverrel szemben maximálisan érzéketlen mindenféle külső behatásra. Szerény véleményem szerint a vasállványos, páncélozott BEAG hangszóróival egy romosabb dédnagyi is pépesre zúzhatná a Volánbusz Rt komplett gépjárműállományát, beleértve a műszaki mentőkamionokat is, majd mindezek után kristálytiszta hangzással elkaraokézhatná rajta a Hajmási Péter, Hajmási Pált :)

Azért izgulok, hogy megszólal-e :)))



Ja, oklevél. Kicsit fura lesz. Fellelkesülve a nyári találkozón, Alsóörsön gyártott okleveleken, névre nyomtatott lapok lesznek. Mivel a hely és idő alkalmatlan a helyben legyártásra, mindenki kap majd egy "sajtcetli" jellegű fekete-fehér papírt (csak igényesen!), aztán a kész, névre szóló "igazit" meg postázza a klub.

Itt az alapötlet, Belfegor és Fiser jóvoltából:


Itt pedig a tervezett tavaszi oklevelek, még kategória és név nélkül:



A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr87153246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása