Logo Pic
venember83 2024. június 23.

Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?

szczesny_wojciech_milikkel_meccs_utan.JPGGiovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de legalább 40 millió eurós ajánlatok híján az argentin futballista Torinóban maradhat. Viszont távozhat Arkadiusz Milik, akit a Bologna szeretne keretében tudni. A Juventus kihasználná a helyzetet, hogy tárgyalásba bocsátkozzon Riccardo Calafiori ügyében, mivel a Bologna konkrét érdeklődést mutat a lengyel csatár iránt.

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Douglas Luiz értékét a két klub 50 millió euróban határozta a csereügylet keretében, Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior játékjogát pedig 22 millió euró értékben számítják be a felek, míg a Juventus 10%-os részesedést is kap a két játékos esetleges jövőbeli értékesítéséből. A brazil középpályás 2029 nyaráig érvényes szerződést fog aláírni, az orvosijára pedig a brazil válogatott bázisán fog sor kerülni jövő héten, és ugyanígy jövő héten ejtik meg a felek Samuel Iling-Junior és Enzo Barrenechea orvosiját is.

Nicolò Schira szerint a Juventus vezetősége bizakodó Wojciech Szczęsny átigazolása tekintetében, és a lengyel hálóőr nem szerepel Cristiano Giuntoli és Thiago Motta terveiben. A Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat az Al Nassr képviselőivel, akik már előkészítettek egy kétéves, évi 20 millió eurós bért garantáló szerződést a kapusnak.

Romeo Agresti megerősítette, hogy Khéphren Thuram valós célpontja a Juventusnak, előzetesen azonban a klub majd megpróbál játékosokat bevonni a középpályás átigazolásába, s ilyen opciót jelent Moise Kean, akivel a Juventus már nemigen számol. Amennyiben a Nice nem talál megfelelő játékost a Juventus ajánlatai között, a bianconero klub hivatalos ajánlatot fog előkészíteni. A megbízható újságíró arról is beszámolt, hogy az Aston Villát visszautasító Weston McKennie visszatérhet az MLS-be, miután az FC Cincinnati ajánlatot tett az ügyében, s a középpályás várhatóan el fogja hagyni a Juventus keretét.

Mirko Di Natale szerint Khéphren Thuram átigazolása legfeljebb 20 millió euróba kerülhet a Juventusnak, bónuszokkal együtt. Közben a Juventus szeretné megtartani fiatal védőtehetségét, Dean Huijsent, de megfontolja a 30 millió eurót elérő ajánlokat. A Girona nem opció a játékos számára, akivel kapcsolatban az Atalanta érdeklődött pár hete, de azóta nem történtek konkrét lépések. Nem zárható ki, hogy jövő héten újabb fejlemények leszneka  védő ügyében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 3 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 9 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Köln és Koblenz
Az észak-rajna-vesztfáliai utunk második felét Düsseldorftól kicsivel délebbre folytattuk. Egy kiadós reggeli, egy káromkodós jegyvásárlás és egy német sajtos perec beszerzés után már robogtunk is Köln felé a német Regionalbahn szerelvényen. Párom az emeleten akart ülni, de miután kifejtettem, hogy…
Evezz Szarvason, tuti élmény!
Vannak olyan helyek, ahová nem kilométereket gyűjteni jár az ember, hanem csak úgy andalogni. ANDALGÁS=SEMMITTEVÉS. Madárnézegetés, holtágon tekergés, pecázás a hajóból stb. Na ilyen hely nekünk Szarvas. Szóval semmi komoly, de mégis. Merthogy Szarvast látni kell. Nem olyan, mint a csillivilli…
>