Logo Pic
venember83 2024. június 21.

Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak

thuram_khephren_nice_mezeben.jpgA Juventus továbbra sem hozott döntést Adrien Rabiot ügyében, és közben a játékos is nyíltan kivár az EB végéig. A Sportitalia munkatársa, Alfredo Pedullà értesülései szerint Adrien Rabiot ügynöke aláírási pénzt kér a hosszabbításért cserébe, illetve 9 millió eurós nettó bért, a Juventus viszont nem kíván ezeknek a feltételeknek eleget tenni, ezért alakult ki a türelemjáték.

Közben a Diario AS hasábjain felmerült, hogy a Real Madrid lecsaphat a francia középpályásra Toni Kroos távozása nyomán, főleg ha Dani Ceballos is elhagyja a spanyol fővárost.

Adrien Rabiot ingyen érkezett a Paris Saint-Germain együttesétől 2019 nyarán, négyéves szerződést kötött, és beletelt egy kis időbe, míg sikerült állandó kezdővé válnia Torinóban, tavaly nyáron pedig egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Juventusszal, idén viszont a torinói vezetőség nem kíván sokáig kivárni a francia játékos ügyében, aki áprilisban töltötte be 29. életévét.

A Sportitalia forrásai szerint a Juventus első számú opciója a francia középpályás helyére az OGC Nice középpályása, a 23 éves Khéphren Thuram, akit várhatóan idén nyáron értékesít klubja, miután jövőre lejárna a szerződése.

A középpályás az AS Monaco akadémiáján nevelkedett, értékét a transfermarkt 35 millió euróra taksálja.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 3 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Köln és Koblenz
Az észak-rajna-vesztfáliai utunk második felét Düsseldorftól kicsivel délebbre folytattuk. Egy kiadós reggeli, egy káromkodós jegyvásárlás és egy német sajtos perec beszerzés után már robogtunk is Köln felé a német Regionalbahn szerelvényen. Párom az emeleten akart ülni, de miután kifejtettem, hogy…
Evezz Szarvason, tuti élmény!
Vannak olyan helyek, ahová nem kilométereket gyűjteni jár az ember, hanem csak úgy andalogni. ANDALGÁS=SEMMITTEVÉS. Madárnézegetés, holtágon tekergés, pecázás a hajóból stb. Na ilyen hely nekünk Szarvas. Szóval semmi komoly, de mégis. Merthogy Szarvast látni kell. Nem olyan, mint a csillivilli…
>