Logo Pic
venember83 2024. június 20.

Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet

rabiot_adrien_allegri_bucsu.jpgA Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról számolt be, hogy a Juventus nem fog az EB végéig várni a válaszra, mivel vannak alternatívák a francia középpályás helyett. Adrien Rabiot nemrégiben pár szóban beszélt a Juventusról, ám a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában nem kötelezte el magát a maradás vagy távozás mellett: „Az volt az elképzelés, hogy a jövőmet az EB előtt körvonalazzuk, de kevés idő volt a szezon végén, és korán elhagytam Torinót. A válogatott keretben pedig a célkitűzéseinkre akarok koncentrálni, és minden egyebet a háttérbe szorítok. Vannak emberek, akik segítenek ebben, és nekem dolgoznak. A jövőmet illetően egyelőre megtartanám magamnak a gondolataim, de azt kijelenthetem, hogy nem aggódok a jövőm miatt.

Thiago Motta kivételes edző, aki nagyszerű dolgokat mutatott Olaszországban. Jól ismerem őt, hiszen négy vagy öt évig játszottam vele a PSG-nél, de az érkezése nem döntő tényező számomra. Ő saját karrierjét építi, míg nekem is megvan a karrierem, a többit majd meglátjuk. Amit mutatott az elmúlt időszakban, különösen amit a Bolognával elért játék és munka tekintetében azt mondatja velem, hogy ő kiváló döntés a Juventus számára.”

Nicolò Schira értesülései szerint a tárgyalások a Juventus és a Napoli között Giovanni Di Lorenzo ügyében gyors léptekkel haladnak, pár héten belül megegyezés várható, feltehetően az EB vége környékén. A játékos akarata egyértelmű, mindenképpen távozni szeretne, és szívesen segítene a Juventus újjáépítésében és top csapattá emelkedésében, tvoábbá szívesen dolgozna Giuseppe Pompilio és Cristiano Giuntoli vezetése alatt, akiket nagyon tisztel. A pletykák szerint Thiago Motta az egyik mozgatórugója a játékos szerződtetésének, mivel az egykori olasz válogatott nagyra értékeli a játékos kvalitásait. Az ügylet a következő 15-20 napban bizonyosan nem fog lezárulni a játékos EB-szereplése miatt, a játékos értékét egyébként a Napoli 20-25 millió euróra taksálja.

A La Gazzetta dello Sport cikke szerint a Juventus 2006-os születésű reménysége, Vasilije Adžić a felnőtt kerettel tart a nyári felkészülésen, miután az egyesek által montenegrói Bellinghamnek titulált játékost nagyra értékeli Cristiano Giuntoli. A számos elismerő szóval illetett játékos feltehetően a Next Gen keretében tölti majd az évet, miután az elmúlt szezonban a Budućnost Podgorica stabil kezdője volt, 41 meccset játszott, amelyeken 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a leginkább támadó középpályásként bevethető futballista. Cristiano Giuntoli viszont azon a véleményen van, hogy a futballista képes a felnőttekkel készülni, s akár már a következő évben pályára léphet pár meccsen a felnőttek között.

A Tuttosport írt Filip Kostić helyzetéről is, aki a térdsérülése ellenére közel áll a távozáshoz. A lap szerint Cristiano Giuntoli a futballista értékesítését készíti elő, a legvalószínűbb opciót pedig két török klub jelenti, a Galatasaray és a Fenerbahce, viszont a Premier League-ben szereplő Crystal Palace is figyelemmel követi a futballista helyzetét.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 3 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Köln és Koblenz
Az észak-rajna-vesztfáliai utunk második felét Düsseldorftól kicsivel délebbre folytattuk. Egy kiadós reggeli, egy káromkodós jegyvásárlás és egy német sajtos perec beszerzés után már robogtunk is Köln felé a német Regionalbahn szerelvényen. Párom az emeleten akart ülni, de miután kifejtettem, hogy…
Evezz Szarvason, tuti élmény!
Vannak olyan helyek, ahová nem kilométereket gyűjteni jár az ember, hanem csak úgy andalogni. ANDALGÁS=SEMMITTEVÉS. Madárnézegetés, holtágon tekergés, pecázás a hajóból stb. Na ilyen hely nekünk Szarvas. Szóval semmi komoly, de mégis. Merthogy Szarvast látni kell. Nem olyan, mint a csillivilli…
>