Logo Pic
Apuleius 2024. május 11.

A Salernitana elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe.

Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése nem tűnik lehetetlen feladatnak.

Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro és Mattia De Sciglio, ahogyan a legutóbbi mérkőzésen izomsérülést szenvedő csapatkapitány, Danilo is. A védősor vékonyságát viszont kompenzálhatja a csatársorban megmutatkozó rendkívüli választék, hiszen mindenki bevethető, a nemrégiben emésztőszervi problémákkal küzdő Kenan Yıldız is visszatért a keretbe, illetve Moise Kean is beállhat, ha úgy hozza a szükség.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti majd élőben.

A Juventus 21 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Gatti, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Locatelli, Kostić, McKennie, Miretti, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Yıldız, Iling-Junior, Kean

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 7 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 5 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 4 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 2 nap
„Ha elindul a szöveg, nekem ömlik” – Ketioz-interjú
soostamas • 5 nap
Cikkek a címlapról
8 dolog, amit minden gyereknek hallania kell az apjától
Apák napja van. Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. Körülbelül a 20. század elejétől kezdve tartják világszerte az apák napját kvázi az anyák napja párjaként. Apák napján az apaságot és a szülői szerepet ünnepeljük. Egy apa szavai erőteljesek. Képesek arra, hogy az elkövetkező…
Visszavonult védőt szerződtetett a Los Angeles Chargers
Tony Jefferson tavaly májusban bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Egy év kihagyás után, két héttel ezelőtt bejelentette, hogy szívesen visszatérne a pályára. A bejelentést követően, meglepő módon, nagy érdeklődés volt a játékos iránt.
>