- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2008.09.10. 14:00

Nem látja, hogy megállni tilos ???

Vigyázni kell ezekkel a megállni tilos táblákkal, mert könnyen ráfázhat az ember fia, ha nem figyel eléggé...

Véletlenül éppen gyalog voltunk, amikor kisebb konfliktusba keveredtünk a helyi rendőrökkel.

Történ ugyanis, hogy kilátogattunk gyalog az érdi "Kilométeres Utcabálra". Ez egy minden szeptember elején megrendezett, meglehetősen nagy buli, koncertekkel, árusokkal. Ilyenkor a 7-es főút érdi szakaszát elzárják az autók elöl, és az utcabálozók veszik birtokba.


Nagyobb térképre váltás

Mivel masszív alkoholfogyasztást és Deák Bill Gyula koncertlátogatást terveztünk, természetesen alkoholmentes sofőrrel vitettük le (majd később haza) magunkat. Kiszálltunk az autókból, és a Diósdi út - Balatoni út kereszteződésénél vetettük bele magunkat a fergetegbe.

A kereszteződés teljes terjedelmében a gyalogosoké volt, így megálltunk a járdaszigeten, és a büféhátizsákból kiosztottuk igény szerint a hűtött söröket, valamint Kasper a helyszínen megkeverte a whiskey-kóláját.

Ekkor hátulról megjelent egy egyenruhás rendőr, és meglehetősen keresetlen stílusban távozásra szólította fel a brigád közelebb álló részét. Mivel éppen pakoltunk, nem mindenki mozdult rá azonnal a kérésre, mire rendőrünk határozott üvöltözésbe kezdett:

"Nem látja, hogy itt egy megállni tilos tábla van ???"

Nos, itt a társaság egyik fele masszív röhögésbe kezdett, a másik fele (beleértve engem is) értetlenül bámult rá. Hangsúlyozom, egy járműforgalom elől lezárt részen, rendezvényen, gyalog voltunk. ráadásul adott pillanatban még csak nem is az úttesten.

Valaki szóvá is tette ezt, mire a rendőr magából teljesen kikelve folytatta az üvöltést:

"FOGJA MÁR FEL, HOGY ITT NEM LEHET MEGÁLLNI, OTT A TÁBLA, ELMAGYARÁZZAM A BARÁTJÁNAK IS ???"

Nos, ennél a résznél született meg az este szállóigéje, a társaság pedig szellemileg teljesen szétcsúszott. Tomnemtom röhögve üvöltözte nekem, hogy "Nem látod, hogy itt megállni tilos???", Kasper a röhögéstől melléöntötte a whiskey felét, a többiek meg, tekintetükkel a táblát keresve harsány röhögéssel arrébb ballagtak... Rendőrünk valószínűleg nem erre a reakcióra számított, így tekintélye maradék cafatait megőrzendő meglehetősen agresszívan löködte arrébb az egyébként épp távozó brigádot.

Megjegyzem, a tolonc oka egészen prózai volt, a hamarosan érkező tüzijátékot innen lőtték fel, ezért a kereszteződést biztonsági okokból körbekordonozták és kiürítették. Persze lehetet volna ezzel az indokkal is kezdeni, ám akkor nekünk valószínűleg kevésbé lett volna vidám az esténk...

A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr6657157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.09.10. 14:26:32

haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló!

tomessz 2008.09.10. 16:01:39

De legálább vissza mentünk h tilosban parkoljunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? XC CD

ommm 2008.09.10. 16:41:33

Ezeket úgy válogatják össze?
Vagy teljesen véletlenszerűen veszenk fel oda embernek látszó tárgyakat dolgozni?

Kopi3.14 2008.09.10. 16:44:14

rendor persze sehol. :DD De esze nem votl, az tuti. Tenyleg kezdem zt hinni, a rendorsegen kovetelmeny a negativ IQ teszt.
süti beállítások módosítása