- prokee -

50years (5) alsóörs (8) autó (137) autópálya (5) baleset (9) baromállat (8) blog (12) bmw (9) camptourist (5) csomagtértető (5) érdekes (62) f*szkivan (40) felújítás (8) fiat (5) film (5) forma1 (9) fotó (5) hellókarácsony (7) hülyeállat (71) iwiw (6) közlekedés (33) kultúra (6) lol (9) mozi (6) napi meló (6) ndk (10) nyaralás (5) olaszország (5) orosz (16) orr (24) parkoló (5) poén (30) prokee (44) reklám (5) retro (32) suzuki (10) swift (5) százhalombatta (8) találkozó (17) technika (63) tesco (5) totalcar (12) trabant (95) tuning (18) veterán (9) video (14) vw (7) wartburg (9) web (16) zene (11) zwickau (8) Címkefelhő

prokee 2008.03.14. 20:06

Hűtőszekrény II. - AUTÓ NÉLKÜL ! :)

(Bocs mindenkitől, aki esetleg a Totalcarról érkezett, jelenleg nem megoldott, hogy csak az autós bejegyzések jelenjenek meg, de már folyamatban.)

Meglepő módon az elmúlt hónapok legközkedveltebb postja a Hűtőszekrény lett. Nesze, ennyit az autókról. A dolognak van némi utóélete - anélkül, hogy több oldalon keresztül részletezném, vázlatosan leírom a lényeget.

Csak a teljesség kedvéért: vettünk egy kombihűtőt. Megérkezett, sérülten. Családi kupaktanács eldöntötte, vissza kell vinni. Egy héttel későbbre ígérték a cseredarabot.

Ez eddig még rendben lett volna, de hosszas ígérgetések és elmaradt telefonok után nagyjából két és fél hét után jutottunk a kövekező készülékhez, ezalatt meglehetősen rossz véleményünk alakult ki a bolt vezetőjéről és helyetteséről.

Végül a hűtő megjött, de a polcok sarkainál a belső burkolat több helyen egyszerűen lyukas volt. Újabb telefon, a bolt a szervízhez irányított, ők ezzel már nem foglalkoznak.

Sem személyesen, sem telefonon, sem emailban nem jutottunk dűlőre, a végén a T. Boltvezető a "van nekünk más dolgunk is" illetve "ezzel nem tudunk mit kezdeni" szófordulatokkal, illetve a folyamatos lerázással leverte a biztosítékot. Jeleztem, most jött el az a pillanat, hogy NEM kérjük a hűtőt, NEM kérjük a cseredarabot, NEM akarunk a szervízzel kapcsolatba lépni, 72 órán belül vagyunk, vigye a hűtőt, kérjük a pénzt, viszlát, megyünk máshová. Persze  semmit sem értünk el vele, sokadik kérésre sikerült az ilyenkor kérés nélkül is kötelezően kitöltendő jegyzőkönyvet megkapnom.

Felvettem a kapcsolatot a bolthálózatot üzemeltető céggel. Elmondtam, hogy komoly vitám van az érdi üzletükkel, és ők meglehetősen segítőkészek voltak.

Legyen elég annyi, hogy a terv az volt, hogy a pénz visszautalása után egy életre elkerüljük a boltnak még a környékét is. Ehhez képest a cég, illetve (a vezetőn és helyettesén kívül) a boltban dolgozók  hozzáállása annyira szimpatikus volt, hogy tegnapelőtt, amikor a számla  stornózása és a pénz visszautalása végett beballagtunk az üzletbe, nemhogy a hűtő cseréjébe belementünk, de még egy gáztűzhelyet is bevásároltunk ott helyben.

Ez van. A boltvezető és helyettese APEH-ellenőrnek vagy parkolóőrnek való, a többiek viszont Tökéletes Kereskedők. Így, nagybetűvel. Írtam is egy köszönőmailt a cégnek, remélem, legalább egy barátságos vállonveregetésben részesülhetnek :)

Megjegyzem, amikor rábólintottunk, hogy mégis náluk hagyjuk a pénzt, három, azonos típusú hűtőszekrényt hámoztunk ki bontatlan csomagolásából. Először azt hittem, mi vagyunk annyira lúzerek, hogy mindhárom hűtőszekrény ugyanott lyukas, majd megegyeztünk egy más gyártmányú (Indesit) készülékben.

Aztán ma, egy battai műszaki üzletben Tündérem észrevette, hogy az ugyanilyen típusú készülékekre 50% leárazás van - vajon mi lehet az oka ? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://prokee.blog.hu/api/trackback/id/tr34381266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.03.14. 21:34:30

Autó helyett hűtő..legalább vicces :D

ommm 2008.03.15. 12:21:57

na, csak végetért a kálváriátok. grat!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.03.15. 17:43:42

Nah, végre. Gratulálok az új hűtőhöz. Meg a gáztüzhelyhez is.

Tommi 2008.03.16. 13:57:12

nalátod, minden rosszban van valami jó...
süti beállítások módosítása